Program &
Retreats

I vores program finder du undervisning, en- og flerdags retreats, foredrag og inspirerende talks. Vores program-kalender bliver løbende opdateret, så tilmeld dig vores nyhedsmail og  få direkte besked når der er nyt

Du er nu føjet til nyhedslisten Hov, noget gik galt - prøv igen

Repræsentere du en virksomhed, et team eller en gruppe – og kunne du tænkte dig at lade os skabe et privat event for dit hold, så kontakt os her for mere information.

Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

MandeRetreat 6-7 maj

The Assana Healing House Holtug Linievej 34, St Heddinge, Stevns

Vil du gerne mere i flow? Kom med på manderetreat, hvor vi skal tager på rejse ind i vores indre og arbejde med vores dybere lag. Gennem en kombination af breathwork, meditation, saunagus og mental software opdatering, vil vi åbne op for vores udfordringer, sårbarhed, mærke vores indre styrke og arbejde med egoet. Vi vil …

MandeRetreat 6-7 maj Læs videre »

Kvinderetreat (26-28 maj)

The Assana Healing House Holtug Linievej 34, St Heddinge, Stevns

Kom ned i kroppen, få aktiveret livsenergien og kom ud de fastlåste tanker om hvem du er. Dette retreat er et perfekt afbræk fra din travle hverdag og et kraftfuldt boost mod at være i dit center.

Vi arbejder med breathwork, saunagus, meditation og soundhealing - og du vil blive taget med på en rejse fra den ydre verden, og ind igennem dine indre lag. Ind i stilhed og i helhed med din indre sandhed, og mærke fordybelsen i dig selv.

Scroll to Top