Om the assana healing house

en ny forståelse, i originale rammer

Gamle dage, Nye tider

The Assana Healing House er placeret i den gamle Holtug Gård, i den lille by Holtug på Stevns.  Et unikt og eventyrligt sted der har naturens ro og healende energi som ramme og scenografi. Tilbagetrukket fra den lille vej gennem Holtug byled, ligger gården placeret, omgivet af en stor have, med masser af træer og udsigt til endeløse marker, så langt øjet rækker. For enden af vejen ligger det magiske og fredede Holtug Kridtbrud, som er en del af UNESCO’s verdensarv.

Sammen healer vi

Assana Healing House er familiedrevet og holdt tro mod både gårdens oprindelige inddelinger, samt i overensstemmelse med vores filosofi for The Assana: et sted hvor vi alle er en del af fællesskabet. The Assana Healing House er ikke et hotel eller et kursted – men derimod et hjemligt husrum med hjerterum til mennesker på deres healing rejse. Huset er indrettet med behandler og terapi rum i stueetagen, samt spisestue hvor gæsterne spiser sammen rundt om det rustikke træbord. Den store pejsestue er husets hjerte, hvor der skabes cirkler til meditation, breathwork, yoga og bevægelse – eller blot nydes stilhed og centrering – til skæret fra ilden i pejsen. På førstesalen er husets gæsteværelser, samt bad og toilet. The Assana Healing House byder videre på en stor 14 personers sauna, placeret dybt i haven, med unik udsigt ud over markerne.

The Assana Healing House

Hjerterum & husrum

I fællesskab om nærring for sind og legeme

Pejsestuen danner rammen for forbindelsen til dig selv

Den store sauna, med et fantastisk udsyn ud over markerne

Føl dig hjemme

Som udgangspunkt indlogeres alle vores gæster på et delt dobbeltværelse med separate senge, med mindre andet er eksplicit tilvalgt ved tilmeldingen til et givent event.

I The Assana Healing House er der plads til 4-6 overnattende gæster, fordelt på husets 4 gæsteværelser på førstesalen. Øvrige gæster indlogeres på Vangeled BnB eller i Sigerslev Hus. Vangeled BnB er beliggende kun 2 minutter på gåben fra The Assana Healing House, og Sigerslev Hus blot 5 minutter i bil.

Gæster deler som udgangspunkt toilet og bad med andre 3-4 andre gæster, med mindre andet er tilvalgt ved tilmeldingen.

Som gæst er der videre en række praktiske ting du skal vide, og medbringe for at sikre at du får endnu mere ud af dit ophold på The Assana Healing House. Dem kan du læse om her.

Lad mad være din medicin

Maden der serveres er altid overvejende økologisk, vegetarisk eller vegansk. Vi bestræber os på at undgå raffineret sukker, hydraliseret fedtstoffer (transfedt) – og på at have mælke- og glutenfri alternativer til måltiderne. Vores kost er i høj grad også antiinflammatorisk, og inspireret af The Arcadia Diet af Dr. Henning Saupe.

Dine behov

Har du særlige behov i forhold til indlogering eller kost, så vil vi altid være behjælpelige med at finde den bedste og rigtige løsning, for at gøre dit ophold på The Assana Healing House optimalt. For spørgsmål kan du kontakte os her.

Scroll to Top