om os

Sundhed kommer indefra

The Assana er sundhed for krop, sind og sjæl – et moderne sundhedshus der fusionerer nyeste forståelse af mennesket fra psykodynamisk terapi med naturlig medicin og visdom fra vores forfædre.

I jagten på lykken kan vi miste os selv

Vi lever i en tid hvor hastigheden hvor i alting forgår, går hurtigere og hurtigere. Teknologien giver os uanede muligheder for at forbinde os til verden omkring os, til andre menneskers liv, til events, nyheder og information som aldrig før. – i et stadigt højere og højere tempo.

På sociale medier udleves drømmen om det perfekte liv, som søges bekræftet af så mange som muligt – selvom virkeligheden for mange er et liv meget langt væk fra det portræt de tegner. Stress er blevet en normal del af hverdagens travlhed, hvor arbejdspladsen er flyttet med ned i lommen – og ind i fritiden – hvor emails, opkald og opgaver kan klares uanset hvor vi er. Nuet foregår med telefonen som second screen til det liv der udspiller sig foran os, hvor de små naturlige pause og samvær bliver udfordret af skærmtid og i værste fald decideret fravær.

Den mentale folkesundhed er i forfald, med faretruende vækstkurver der vidner om eksplosiv tiltag i stress, angst, depression og selvmord. – og det mærkes i den kollektive bevidsthed der efter de seneste år med kriser og frygt er blevet lavfrekvent og stadig lider under en form for kollektiv mental nedlukning.

At træde tilbage fra verden for at mærke sig selv

The assana

Et kald fra 

hjertet

The Assana er en moderne tilgang til krop, sind og sjæl, der fusionerer nyeste viden om mennesket fra psykodynamisk terapi, energi medicin og kvantefysik, med traditionel naturmedicin og visdom fra vores forfædre. Herunder arbejder vi især med:

Vær den forandring du selv ønsker at se i verden

Ghandi

Hvem er vi

Saszeline Dreyer

I mere end 24 år – siden jeg var 14 – har jeg rejst verden rundt som sangerinde, performer, model, tv-vært, ambassadør og marketing influencer. Det unikke indblik i hele verdens kulturer gav mig over årene en større og større nysgerrighed på hvad sand mening med livet egentlig er. En nysgerrighed som ledte mig ind i en efteruddannelse som psykoterapeut, hvor jeg også har fået lov til at rejse ind i mit eget indre landkort – og har skulle se på den mentale bagage jeg har haft med mig gennem livet. Som en del af min egen healing rejste jeg til Costa Rica for at arbejde med Ayahuasca, en flere tusind år gammel plantemedicin – og var her givet en klar vision om at jeg skulle arbejde med healing og terapi – og skabe The Assana

Asger Laursen

Jeg har altid været fascineret af fænomenet “bevidsthed”. Fra barnsben var jeg nysgerrig på hvor “jeg’et” mon boede inde i mig – og senere i min ungdom blev alle mulige former for bevidsthedsudvidende aktiviteter en stor hobby for mig. Min interesse og passion for bevidsthed bragte mig til IT og software branchen hvor jeg både som software udvikler, IT arkitekt og leder har arbejdet med at udvikle og udvide bevidsthed og mennesker og maskiner i de sidste 20 år. På rejsen mod også at forstå mig selv og den mental software der gennem et liv er blevet installeret i mit sind, startede jeg på at efteruddanne mig som psykoterapeut. Jeg blev her klar over at min videre rejse skulle handle om at hjælpe mennesker med at forstå sig selv – og om at skabe rammerne for hvor mennesker kan finde ro.

Scroll to Top