Om dit besøg

Her er hvad du skal vide af praktiske ting, inden dit besøg i The Assana Healing House

Dit værelse

Som udgangspunkt indlogeres du på et delt dobbeltværelse, med egen seng – med mindre du har valgt andet ved din tilmelding. Du vil blive tildelt et værelse enten i The Assana Healing House, på Vangeled BnB på den anden side af vejen eller i Sigerslev Hus, blot 5 minutter i bil The Assana Healing House.

Har du særlige behov i forhold til dit ophold, så lad os endelig vide, så vi kan hjælpe dig med at få det bedst mulige ophold.

Sauna

En fast del af opholdet på The Assana er deltagelse i vores saunagus/svedhytte ritual. En både udrensende og terapeutisk oplevelse, som krop og sjæl. Gennem ritualet er der “åndehuller” hvor døren åbnes og der lægges op til at gå ud og trække frisk luft, tage et skyl med koldt vand eller connecte med moder jord – inden næste runde af ritualet fortsætter. En vigtig del af sauna-ritualet er at kunne være i varmen og arbejde med sindets ønske om at “flygte”  – men får du det dårligt eller føler decideret ubehag er det selvfølgelig altid tilladt at gå ud af saunaen.

Tøj &fodtøj

  • Morgenkåbe / Badekåbe (til Sauna)
  • Klip-klapper/Sandaler til brug ved saunagus
  • Badetøj
  • Hjemmesko/Uld sokker til brug i huset
  • Godt fodtøj til vandretur i skov og ved havet
  • Varmt tøj tilpasset til årstidens vejr
  • Behageligt og løstsiddende tøj du kan slappe af i til ceremonier/workshops
  • Notesbog/Dagbog til refleksion
  • Drikkedunk – til sauna og gå-turene.

Området

The Assana Healing House har en dejlig have, med mange skønne kroge og steder at gå på opdagelse, eller finde ro og reflektion. Har man lyst til at opleve ydermere magi, så ligger Holtug Kridtbrud for enden af vejen (1,5km) – Gjorslev Bøgeskov & Havn (4km) . Området er en del af UNESCO’s verdensarv og et helt unikt syn og særlig oplevelse, samt et fantastisk sted at tilbringe en stund i ro og refleksion i en af de indlagte pauser på retreatet.

Føl dig hjemme

The Assana Healing House er hverken et hotel eller et kursted – men et hjemligt husrum med masser hjerterum. Det er en vigtig del af filosofien at du føler dig mere hjemme end ude, og ser dig selv som en del af den energi der skabes på stedet og i huset. Derfor nydes måltiderne også i fællesskab om langbordet i spisestuen og stemningen i huset er åben og familiær  –  hvor alle hjælper til.

Der bor en lille hund

I The Assana Healing House bor der en lille fransk bulldog ved navn Kenzie (kaldet Kennie blandt venner 🙂 ) Hun er glad, rolig og glad for mennesker – og holder sig i sit eget område, når der er cirkler, ceremonier, terapi, spisning etc. 

Er du allergisk over for hund eller har på anden vis udfordringer omkring at Kenzie er i huset under dig besøg, så lad os gerne vide.

Ceremoni &Cirkler

En hjørnesten i The Assana Healing House er vores cirkler og ceremonier, som afholdes i husets gamle pejsestue. Her arbejder vi med forskellige elementer af sind og bevidsthed i relation til det emne der tegner det givne retreat. I fælles energi skabes der et healende og kærligt rum, med plads og opfordring til åbenhed, ærlighed og sårbarhed.

Vær dig selv

The Assana Healing House er et sted hvor du kan være dig selv, og hvor der er respekt for og plads til ro og stilhed. Føl dig derfor altid fri til at søge stilhed og refleksion når du mærker behovet for at være alene med dig selv og dine tanker. Her skal du ikke være noget for nogen andre, end blot for dig selv.

Brug af mobil

Vi opfordre dig til at kunne være så fri som muligt fra moderne teknologi, i særdeleshed din mobiltelefon. Tiden her er din, så lad verden vente – og luk gøremål, forpligtelser, kalender notifikationer og alt det andet der banker på din mentale dør – ude. 

Fællesområderne (spisestuen og pejsestuen) er mobilfri.

Har du af nød brug for at tjekke ind med verden uden for, så opfordre vi dig til at gøre det så lidt som muligt – og til at lade telefonen være på flight mode og lydløs mellemtiden – så den ikke forstyrre dig eller andre på retreatet.

Måltider

Der bliver serveret aftensmad om fredagen, morgen-, middag- og aftensmad om lørdagen, samt morgenmad/brunch om søndagen.

Maden er overvejende økologisk, vegetarisk/vegansk og antiinflammatorisk. Vi undgår at bruge raffineret sukker, hydraliseret fedt (transfedt)  – og har altid alternativer til mælk og gluten til alle måltider.

Dine behov

Har du særlige behov til din indlogering eller til din kost, så lad os vide på forhånd så vi kan tage højde for det, og hjælpe dig med at få det best mulige ophold på The Assana Healing House. Du kan kontakte os her

Afmeldings - politik

Tilmeldinger og billetter til arrangementer, herunder retreats, foredrag, kvinde- og mandecirkler osv. kan refunderes med tilmeldingens fulde beløb, minus 50 kroner i gebyr op til 7 dage før arrangementets startdato. 

Ved mindre end 7 dage til arrangementets startdato refunderes billetten ikke, til gengæld godtgøres du med et gavekort på 50% af din billets pris.

Tilmeldinger til dagsarrangementer kan altid overdrages til andre personer, så frem man ikke selv er i stand til at deltage (så frem det er passende).

Ved overdragelse af tilmelding deltagelse til retreat bedes du kontakte os.
The Assana forbeholder sig retten til at aflyse events/retreats/arrangementer hvis der er for få tilmeldte senest 7 dage før start dato. 

Scroll to Top