Microdosing Masterclass

En masterclass for dig der ønsker at beherske kunsten at mikrodosere

Bliv klædt på til at kunne navigere dette voksende fænomen for mental velvære.

En ny æra i mental velvære

Mikrodosering er en voksende trend blandt mennesker der ønsker at leve i højere bevidsthed og tage hånd og ansvar for egen sundhed og mentale velbefindende.

Ideen med mikrodosering handler om at bringe mere bevidsthed ind i det liv vi lever. Et liv der for mange er blevet et rutinepræget liv, med mange rigide tankemønstre og fastlåste overbevisninger om hvem vi selv er og om hvordan verden hænger sammen. Med mikrodosering arbejder du med at opløse nogle af de uhensigtsmæssige mønstre der er blevet indarbejdet, ved at skabe et miljø i dig selv – og omkring dig – der motiverer  og fremme en positiv ændring.

Kernen i mikrodosering

Den essentielle kerne i mikrodosering handler om at du semiregulært indtager en meget lille dose af et såkaldt bevidsthedsudvidende  stof. Så lille en dose at du ikke bliver reelt påvirket , og frem for at mærke en rus-lignede effekt, bemærker du i stedet en subtil forandring i dit normale bevidsthedsfelt. Denne subtile ændring i bevidstheden opleves af mange som en klar forbedring af humør, lettere tilgang til flow-state, en følelse af mere nærvær, lethed og mere direkte adgang til kreative tanker.

Fænomenet er langt fra nyt, og har især været brugt som kreativ booster i Silicon Valley op gennem 90’erne. De seneste år har fænomenet dog fundet vej til mange andre end blot de kreative techies. Nyere forskning viser nemlig at mikrodosing af især stoffet psilocybin, som er et ugiftigt og naturligt stof fra en gruppe af svampe, har en klar positiv effekt.

På denne Masterclass tages du med hele vejen fra det historiske og sociologiske perspektiv til de grundlæggende forståelser for hvordan mikrodosering virker både neuralt og psykologisk – samt tages med videre ind i den praktiske del af mikrdoseringen. Både lavpraktisk i forhold til stof, dosering, kalibrering og protokol (hvor tit, hvornår, hvor meget) – og indføres i værktøjer til at arbejde kontinuerligt med din egen udvikling – så du sikre både at få det ud af mikrodosering du ønsker – samt at fastholde og integrere dine positive forandringer.

Masterclassen ledes af Asger Laursen som blandt andet står bag thedose.com og microdoser.dk. Han arbejder professionelt som coach og terapeut og har de sidste 6 år arbejdet specifikt med mikrodosering i forhold til både terapi og coaching. Asger deler rigt ud af sin erfaring og sin værktøjskasse, og du vil som del af Masterclassen modtage en række arbejdsdokumenter som Asger bruger i sin praksis som DoseCoach.

Asger Laursen

DoseCoach & psykoterapeut in spe

Microdosing Masterclass

Det får du

3 moduler

Modulbaseret undervisning, fra grundlæggende til avanceret, gennem teori og praktisk hands-on forståelse. Samt en historisk, neurologisk, sociologisk og økologisk reflektion over mikrodosering som fænomen i vores samtid.

Worksheets

Arbejdsfiler udviklet og afprøvet gennem årene af Asger Laursen, som du kan bruger i din egen praksis med mikrodosering.

Mere end 5 timers video

Modulerne er optagelser fra Live Webinar, og udgør tilsammen mere end 5 timers dybdegående undervisning, som du kan se og gense igen og igen i takt med at du arbejder med dit forløb

Hvem er Masterclassen for?

Den nysegerrig

Dig der er nysgerrig på mikrodoseering og gerne vil forstå hvorfor folk mikrodoserer, hvordan det virker og hvad folk får ud af det.

Den overvejende

Dig der overvejer at starte på at mikrodosere, og som ønsker at lære alt det praktiske og være sikker på at du kommer godt fra start.

Den seriøse

Dig der måske har prøvet at mikrodosere før, men nu ønsker at få endnu mere ud af det. Dig der ønsker at tage mikrodosering til næste niveau.

Start din rejse nu

Køb adgang til masterclassen nu, og kom i gang med din rejse med mikrodosering.

Scroll to Top