Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Virtual Begivenhed Virtual Begivenhed
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Microdosing Masterclass: Next Level Microdosing

14. december, 2022 @ 19:00 - 21:00

Virtual Begivenhed Virtual Begivenhed
150,00kr.

Er du klar til at gå dybere?

Mikrodosering er let at komme i gang med, men kan være en kunst at få det optimale ud af. For nogen bliver mikrodosering blot en god dag, men aldrig til det de ønsker at få ud af det. På dette mini-kursus tages du med ind i Asger Laursens mange-årige erfaring som Dose-Coach, og får inspiration og input til hvordan mikrodosering bliver til en livsforandrende praksis, og ikke bare en god dag. Du vil på kurset lære hvordan du konkret skaber en vedvarende motivation for ændring, samt hvordan du skaber et “guiding mindset” hele vejen gennem dit mikrodoseringsforløb. Som en del af kurset vil du modtage en række worksheets du kan bruge i dagligdagen, til din videre udvikling.

Masterclass

Mini-kurset er en del af Microdoser Masterclassen, som du kan læse mere om her

Hvem er det for

Dette mini-kursus er for dig der allerede har mikrodoseret før, og ønsker at tage mikrodosering og din personlige udvikling til det næste niveau. Og for dig der har valgt at følge Microdoser Masterclass serien.

Program

Mini-kurset varer ca. 2 timer og foregår online på Zoom. Du modtager efter kurset et link til download af optagelserne fra kurset, så du kan gense kurset senere. Skulle du være forhindret i at deltage modtager du selvfølgelig både link til download samt arbejdsfiler fra kurset i din mail. Der er indlagt tid til spørgsmål, så du kan få besvaret eventuelle spørgsmål.

Tilmelding

Next Level Microdosing

150,00 kr.

Køb adgang til alle 3 mini-kurser om mikrodosering og spar 100 kroner.

Varenummer (SKU): 1454-1-NEXT-LEVEL-MICRODOSING Kategori:

Kursets facilitator

Mini-kurset faciliteres af Asger Nakskov Laursen. Asger er coach og psykoterapeut in spe. Asger har de sidste 6 år arbejdet professionelt med mikrodosering. Her har han hjulpet et utal af klienter gennem deres forløb med mikrodosering, samt medvirket i en række medier og publikationer omkring mikrodosering i Danmark. Asger står bag informationssiden microdoser.dk samt er founder af thedose.com.

Kurset præsenteres i samarbejde med the*dose og Microdoser.dk

Detaljer

Dato:
14. december, 2022
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
150,00kr.
Begivenhed Kategori:

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke tilgængelige, da denne begivenhed er overskredet.
Scroll to Top