Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Virtual Begivenhed Virtual Begivenhed
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Microdosing Masterclass: I gang med mikrodosering

13. december, 2022 @ 19:00 - 21:00

Virtual Begivenhed Virtual Begivenhed
150,00kr.

Hvordan, hvor tit og hvor meget? 

Mikrodosering er en voksende trend, især blandt mennesker med ønske om at forbedre sig selv og deres livskvalitet. Men hvordan kommer man egentligt praktisk i gang med at mikrodosere? På dette mini-kursus bliver du indført i den praktiske side af mikrodosering. Du vil lære fordele og ulemper ved de forskellige doseringsprotokoller. Få værktøjer til hvordan du bedst forbereder dig inden du starter, samt få inspiration til hvordan du får mest muligt ud af dit forløb undervejs. 

Du vil blandt andet modtage nogle af de arbejdsredskaber som Asger Laursen gennem sit virke som Dose Coach har udviklet til sine mikrodoseringsklienter.

Masterclass

Mini-kurset er en del af Microdoser Masterclassen, som du kan læse mere om her

Hvem er det for

Mini kurset er for dig der overvejer at starte på at mikrodosere, eller allerede har prøvet at mikrodosere før og ønsker at få endnu mere ud af dit næste forløb med mikrodosering.

Program

Mini-kurset varer ca. 2 timer og foregår online på Zoom. Du modtager efter kurset et link til download af optagelserne fra kurset, så du kan gense kurset senere. Skulle du være forhindret i at deltage modtager du selvfølgelig både link til download samt arbejdsfiler fra kurset i din mail. Der er indlagt tid til spørgsmål, så du kan få stillet og besvaret eventuelle spørgsmål.

Tilmelding

I gang med mikrodosering

150,00 kr.

Køb adgang til alle 3 mini-kurser om mikrodosering og spar 100 kroner.

Varenummer (SKU): 1445-1-I-GANG-MED-MIKRODOSERING Kategori:

Kursets facilitator

Mini-kurset faciliteres af Asger Nakskov Laursen. Asger er coach og psykoterapeut in spe. Asger har de sidste 6 år arbejdet professionelt med mikrodosering. Her har han hjulpet et utal af klienter gennem deres forløb med mikrodosering, samt medvirket i en række medier og publikationer omkring mikrodosering i Danmark. Asger står bag informationssiden microdoser.dk samt er founder af thedose.com.

Kurset præsenteres i samarbejde med the*dose og Microdoser.dk

Detaljer

Dato:
13. december, 2022
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
150,00kr.
Begivenhed Kategori:

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke tilgængelige, da denne begivenhed er overskredet.
Scroll to Top