Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Holistisk Medicin for healing og helbred /v Dr. Henning Saupe

10. november, 2022 @ 17:00 - 22:00

Hvad er sundhed?

I følge vores konventionelle sundhedssystem, så er sundhed blot fraværet af symptomer. Men når flere og flere mennesker bliver diagnostiseret med en kronisk sygdom, så mødes de også af begrænsningen i denne konventionelle forståelse af sundhed. For vi har ikke en medicinsk kultur for at se på – og forstå de bagvedliggende årsager til kroniske lidelser. I stedet bliver livet for mange med kronisk sygdom et liv med udsigt til livslang og konstant symptombehandling, frem for reel at behandle de underliggende årsager til sygdom.

Sand healing kommer indefra

Men hvad er kronisk sygdom egentligt, og hvad sker der når vi udvider vores forståelse for sundhed, og ser holistisk på noget så komplekst som mennesket?

I dette foredrag med Dr. med Henning Saupe tages vi med på en healing rejse ind i forståelsen af menneskets sundhed og sygdom. En rejse der ikke bare giver os forståelse og indsigt i hvordan kroniske sygdom opstår, men som også giver os inspiration til at tage ejerskab på vores egen sundhed – uanset om vi lever et liv med sygdom eller ej.
Dr Saupe har arbejdet med holistisk og integrativ behandling af den største af de kroniske sygdomme vi har – nemlig cancer. Gennem mere end 30 år, har Dr. Saupe behandlet og hjulpet tusindvis af mennesker på deres healing rejse mod healing af cancer og kronisk sygdom.

Dr. Saupe driver til dagligt den holistiske klinik Arcadia i tyskland, og en af de mennesker som Dr. Saupe har hjulpet er Asger Laursen. Asger fik i april 2022 konstateret lymfekræft i stadie 4, og valgte at søge behandling på Arcadia klinikken, frem for at søge hjælp i det konventionelle sundhedssystem. Denne aften deler Asger sin rejse og oplevelse med besøget på Arcadia.

Foredraget foregår på engelsk og dansk

Aftenens program

  • 16:45: Dørene åbnes / Grab a snack
  • 17:30: Velkomst
  • 17:45: Holistisk Cancermedicin v/Dr. Henning Saupe (engelsk) part 1.
  • 19:00 Pause – let anretning
  • 19:30 Holistisk Cancermedicin v/Dr. Henning Saupe (engelsk) part 2
  • 20:30 Spørgsmål
  • 21:00 Min healing v/ Asger Laursen (dansk)
  • 22:00 Tak for i aften

Dr. med Henning Saupe

Dr. Henning Saupe færdiggjorde sit medicinstudie på universitet i Ulm, Tyskland. Efter at have færdiggjort sin doktorgrad i psykoterapi, modtog han videre titlen som Læge i Medicin.
Dr. Saupe arbejdede i 10 år i Sverige som almen praktiserende læge, med fokus på naturopatisk og antroposofisk medicin samt holistisk cancer terapi. I Januar 2005 stiftede Dr. Saupe Arkadiaklinikken i Stockholm; den første hypertermi klinik i Sverige med speciale i onkologisk hypertermi. Han stiftede senere Arcadia klinikken i Bad Emstal, Tyskland i 2014 hvor han i dag er medicinsk direktør og overlæge.

Dr. Saupe har udviklet “12 fold field of cancer and vitality” modellen. En model for forståelse af årsagen til cancer og anden kronisk sygdom, samt videre en række strategier til sand sundhed og healing. Han er aktuel med bogen Holistic Cancer Medicine: Integrative Strategies for a New Approach to Health and Healing” som udkommer i handlen 15. november.

Tilmelding

Vi er stolte over at kunne præsentere dette event i samarbejde med den uafhængige kræftpatientforening Tidslerne
Du kan tilmelde dig foredraget via Tidslernes hjemmeside her

Detaljer

Dato:
10. november, 2022
Tidspunkt:
17:00 - 22:00

Arrangør

The Assana
Telefon:
29822362
E-mail:
info@theassana.com
Se Arrangør hjemmeside

Sted

The Assana Charlottenlund
Kollegievej 6, Opgang C.
Charlottenlund, 2920 Danmark
+ Google Maps
Scroll to Top