Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Virtual Begivenhed Virtual Begivenhed
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Microdosing Masterclass: Grundlæggende mikrodosering

12. december, 2022 @ 19:00 - 21:00

Virtual Begivenhed Virtual Begivenhed
150,00kr.

Ny ære i mental velvære

Mikrodosering er en voksende trend, især blandt mennesker med ønske om at forbedre sig selv og deres livskvalitet. Men hvad er mikrodosering egentligt, og hvorfor har trenden både fundet vej til kunstnere, kreative, IT folk i Silicon Valley og også ind i hverdagen hos mennesker der ønsker at et liv fri for angst, stress eller depression. Tag med på dette mini-kursus og bliv også klogere på det historiske og sociologiske perspektiv på mikrodosering – samt på hvordan mikrodosering rent faktisk virker, hvad folk oplever at få ud af det og hvorfor mikrodosering ser ud til at være en ny ære i mental velvære.

Masterclass

Mini-kurset er en del af Microdoser Masterclassen, som du kan læse mere om her

Hvem er kurset for?

Mini-kurset er for alle, uanset om du har prøvet at mikrodosere selv, overvejer det – eller blot er nysgerrig på at vide mere om hvad mikrodosering er. 

Program

Mini-kurset varer ca. 2 timer og foregår online på Zoom. Du modtager efter kurset et link til download af optagelserne fra kurset, så du kan gense kurset senere. Skulle du være forhindret i at deltage modtager du selvfølgelig både link til download samt eventuelle arbejdsfiler fra kurset i din mail. Der vil være indlagt tid til spørgsmål.

Tilmelding

Grundlæggende Mikrodosering

150,00 kr.

Køb adgang til alle 3 mini-kurser om mikrodosering og spar 100 kroner.

Varenummer (SKU): 1433-1-GRUNDLÆGGENDE-MIKRODOSERING Kategori:

Kursets facilitator

Mini-kurset faciliteres af Asger Nakskov Laursen. Asger er coach og psykoterapeut in spe. Asger har de sidste 6 år arbejdet professionelt med mikrodosering. Her har han hjulpet et utal af klienter gennem deres forløb med mikrodosering, samt medvirket i en række medier og publikationer omkring mikrodosering i Danmark. Asger står bag informationssiden microdoser.dk samt er founder af thedose.com.

Kurset præsenteres i samarbejde med the*dose og Microdoser.dk

 

Detaljer

Dato:
12. december, 2022
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
150,00kr.
Begivenhed Kategori:

Arrangør

The Assana
Telefon:
29822362
E-mail:
info@theassana.com
Se Arrangør hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke tilgængelige, da denne begivenhed er overskredet.
Scroll to Top