1. Begivenheder
  2. Saszeline

Saszeline

I mere end 24 år – siden jeg var 14 – har jeg rejst verden rundt som sangerinde, performer, model, tv-vært, brand-ambassadør og marketing influencer. Det unikke indblik i hele verdens kulturer gav mig over årene en større og større nysgerrighed på hvad sand mening med livet egentlig er. En nysgerrighed som ledte mig ind i en efteruddannelse som psykoterapeut, hvor jeg også har fået lov til at rejse ind i mit eget indre landkort – og har skulle se på den mentale bagage jeg har haft med mig gennem livet. Som en del af min egen healing rejste jeg til Costa Rica for at arbejde med Ayahuasca, en flere tusind år gammel plantemedicin – og var her givet en klar vision om at jeg skulle arbejde med healing og terapi – og skabe TheDose & The Assana

I dag

Kvinderetreat (26-28 maj)

The Assana Healing House Holtug Linievej 34, St Heddinge, Stevns

Kom ned i kroppen, få aktiveret livsenergien og kom ud de fastlåste tanker om hvem du er. Dette retreat er et perfekt afbræk fra din travle hverdag og et kraftfuldt boost mod at være i dit center.

Vi arbejder med breathwork, saunagus, meditation og soundhealing - og du vil blive taget med på en rejse fra den ydre verden, og ind igennem dine indre lag. Ind i stilhed og i helhed med din indre sandhed, og mærke fordybelsen i dig selv.

Scroll to Top