1. Begivenheder
  2. Pernille C. Lotus

Pernille C. Lotus

Jeg er karrierekvinde med stort K og anvender meditation som et livsnødvendigt værktøj for at jeg kan leve, i stedet for at overleve. I mere end 14 år har jeg deltaget på 44 meditationsretreats hos Jesper Westmark og har gennem timevis af praksis med meditation fundet vejen ind til min indre kerne af ro og ressourcer. Jeg er opvokset med en åben tilgang til den spirituelle verden kva min mor som helede sig selv for en tumor i bugspytkirtlen, da jeg var blot 12 år gammel. Min tilgang til livet handler om at finde balancen mellem at have en stor karriere og samtidig have en indre rolig kerne, balancen imellem det grådige ego og den rummelige bevidste sjæl. For mig er begge dele lige vigtige, i hvert fald ift hvor jeg som menneske står i dag (2022), det kan ændre sig som livet går. Jeg har taget to uddannelser hos Jesper Westmark, nemlig Kanalarbejde og Spaceholder udd. og er derfor uddannet i at holde rum og derigennem fungere som meditationslærer. Ydermere har jeg taget en Ashtanga Yoga udd i Mysore i Indien og har derfor også en grundlæggende forståelse for kroppen og gennem yogaen nemlig at forberede sig til at sidde i meditation.

I dag

Kvinderetreat (26-28 maj)

The Assana Healing House Holtug Linievej 34, St Heddinge, Stevns

Kom ned i kroppen, få aktiveret livsenergien og kom ud de fastlåste tanker om hvem du er. Dette retreat er et perfekt afbræk fra din travle hverdag og et kraftfuldt boost mod at være i dit center.

Vi arbejder med breathwork, saunagus, meditation og soundhealing - og du vil blive taget med på en rejse fra den ydre verden, og ind igennem dine indre lag. Ind i stilhed og i helhed med din indre sandhed, og mærke fordybelsen i dig selv.

Scroll to Top